Afspraak

Boek hier uw afspraak


Een afspraak maken kan ook telefonisch - elk werkdag van 8u00 - 19u30 - op deze telefoonnummers:

  050 69 92 36 (Privépraktijk)
  059 41 60 30 (Secretariaat AZ Damiaan)

Het is mogelijk om in de privépraktijk te betalen met Bancontact of de Bancontact-app. Belangrijk: in de privépraktijk werkt de arts niet geconventioneerd!


Dringend probleem

Voor een dringend probleem neemt U best telefonisch contact op met het secretariaat van AZ Damiaan op het nummer 059 41 60 30 of met uw huisarts die U ten allen tijde kan doorverwijzen. Voor dringende problemen in de zwangerschap is er steeds permanentie op de verloskamer van AZ Damiaan op het nummer 059  41 40 00.


Afspraak annuleren / verzuimde afspraak

Wanneer een gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vragen wij u met aandrang deze afspraak zo snel mogelijk telefonisch te annuleren en bij voorkeur minstens 48 uur voordien. De vrijgekomen plaatsen kunnen zo opgevuld worden voor dringende interventies. Gezien de lange wachtlijst en het beperkte aantal plaatsen is dit ook een stuk eerlijker ten opzichte van de andere patiënten.

Volgens artikel 77 van de Code van de geneeskundige plichtenleer kan steeds een schadeloosstelling gevraagd worden voor een verzuimde afspraak, indien zij niet tijdig werden afgezegd.(24 uur op voorhand).


Maatregelen COVID-19

Raadplegingen in de privépraktijk verlopen steeds in de meest veilige omstandigheden! We vragen dan ook met aandrang om alleen naar uw afspraak te komen. Een begeleider is slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan:

  • Patiënten jonger dan 16 jaar
  • Patiënte heeft dementie of mentale/fysieke beperking
  • Tijdens de zwangerschap enkel bij een eerste consultatie, op 12 weken, op 20 weken en op 30-31 weken
  • Bij slechtnieuwsgesprek (op advies van de behandelende arts)