Selecteer een pagina

Contact

Gegevens

Dr. Esther Passchyn
Caverstraat 47
8490 Jabbeke

050 69 92 36 (Privépraktijk)

059 41 60 30 (Secretariaat AZ Damiaan)

info@dokterpasschyn.be

Bereikbaarheid

Komende vanuit Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort via de E40/A10:
Neem de afrit Jabbeke, afrit 6, Jabbeke-De Haan. Neem de rotonde richting Jabbeke. Rijd op de viaduct over de autoweg. Neem bij de tweede rotonde de eerste afrit en rijd verder tot aan de derde rotonde Sla hier rechts af in de Caverstraat/Flaminckapark. Mijn praktijk bevindt zich in het eerste witte huis op uw linkerzijde (op het kruispunt Wielewaalstraat-Flaminckapark).

Komende vanuit Gistel, Oudenburg:
Neem de Gistelsesteenweg richting Jabbeke. Neem bij de eerste rotonde in Jabbeke de tweede afrit richting centrum Jabbeke (Dorpstraat). Sla aan de kerk ter hoogte van bakkerij Ryckeboer links af in de Caverstraat. Rijd verder tot aan de rotonde. Rijd hier rechtdoor. Mijn praktijk bevindt zich in het eerste witte huis op uw linkerzijde (op het kruispunt Wielewaalstraat-Flaminckapark).

Komende vanuit Brugge via de E40:
Neem de afrit Jabbeke-De Haan. Neem bij de rotonde de vierde afrit richting Jabbeke. Rijd op de viaduct over de autoweg. Neem bij de tweede rotonde de eerste afrit en rijd verder tot aan de derde rotonde. Sla hier rechts af in de Caverstraat/Flaminckapark. Mijn praktijk bevindt zich in het eerste witte huis op uw linkerzijde (op het kruispunt Wielewaalstraat-Flaminckapark).